SEO – hakukoneoptimointi

16.2.2021 klo 8:30 – 9:30

🟡 Taso: edistyneet – alkeet hallussa
🕑 Kesto: 1 h
👤 Tapahtuma on avoin ja maksuton
🇫🇮 Kieli: suomi

Verkkotapahtuma alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Maksuton – kaikille avoin tietoisku

SEO – HAKUKONEOPTIMOINTI

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan verkkosivun sijoitusta hakukoneiden hakutulosten luettelossa. Tavoitteena on saada verkkosivu hakutulosten kärkeen. Jos haluat tietää mitä keinoja voit toteuttaa sivuillasi, niin tervetuloa mukaan napin painalluksella seuraamaan digitapahtumaa aiheesta.

 

Kerromme kuinka sijoitat verkkosivusi Google hauissa korkeammalle, ja mitä hakukoneoptimointi toimenpiteitä sinun tulisi tehdä sivustollasi tätä varten.

Digitapahtumassa käsitellään sivuston hakukoneoptimointia, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta aiheesta, mutta tarvitset perustiedot sivuston päivittämisestä. Jaamme sinulle oppaat ja materiaalit aiheesta digitapahtuman jälkeen sähköpostitse.

 Tapahtuman puhujat

Tuula Styrman

OmaDigiOpas-expertti

Olen vuorovaikutus ja digipalvelumuotoilu asiantuntija. Opastan yrityksiä aitoon läsnäoloon verkossa, brändiä tukien.

Emmi Siitari

OmaDigiOpas-expertti

Olen digitaalisten työkalujen ja verkon myyntipolkujen asiantuntija. Opastan yrityksiä verkkomarkkinoinnissa ja sisältömarkkinoinnissa brändiä vahvistaen.

Kaipaatko apua digitalisointiin?

DigiSeteli on näppärä ja ketterä tapa hankkia digiapua yritykseen. Saat yritykseesi käytännön opastusta digitalisointiin DigiExperteiltä.