Digiterveys, osaaminen ja oppiminen -näkökulmia digitalisaatioon

Maksuton – kaikille avoin digi-tapahtuma

🕑 Kesto: 1 h
🇫🇮 Kieli: Suomi
Tapahtuma on tarkoitettu laajasti digiterveydestä, digitalisaatiosta ja oppimisesta (oppiminen ja harjaantuminen digitaalisessa elämässä ja työssä) kiinnostuneille organisaation edustajille ja vaikuttajille.
Oppimisympäristömme ja työympäristömme ovat muuttuneet nopeasti ja kaipaavat uusia inhimillisiä ja teknologisia ratkaisuja sekä uusia työtapoja. Jopa 30-40 % ei enää koronavaiheen etätyökokemusten jälkeen halua palata takaisin” vanhaan” tapaan tehdä työtä.
Riikka Heikinheimo on Elinkeinoelämän keskusliiton johtaja vastuullaan kokonaisvaltaisen näkemyksen rakentaminen kilpailuun ja osaamiseen liittyen.
Riikka on itsekin moniosaaja ja intohimoisen kiinnostunut meneillään olevasta teknologisesta, osaamisen murroksesta ja  siitä miten digitalisaation kaltaiset megatrendit muuttavat perinteisiä toimialoja ja synnyttävät uusia.

Tässä tapahtumassa Riikka avaa näkökulmia digitalisaatioon, terveyteen, elinikäisen oppimisen merkitykseen ja siihen miten tässä murroksessa on menestyksen mahdollisuudet. Mitä on se osuva osaaminen jota eri toimialat tarvitsisivat hyödyntääkseen murroksen tuomat mahdollisuudet?

Tapahtumaa tukemassa

Elinkeinoelämän keskusliitto

The event is finished.

Tags:

Date

huhti 14 2021
Expired!

Time

10:00 - 11:00

Speaker

  • Riikka Heikinheimo
    Riikka Heikinheimo

    Riikan pitkä kokemus ja erityisosaaminen on erityisesti digitalisaatio, osaamisen elin-ikäinen vahvistaminen ja johtaminen.