Valitse sivu

Uuden sukupolven asiakastuki on täällä!

VALJASTA CHATGPT:N VOIMA ASIAKASPALVELUN TUEKSI
LUE LISÄÄ

Tekoäly assistentti asiakaspalvelun tueksi

ChatGPT-teknologia mahdollistaa yrityksille tulevaisuuden asiakastukistrategian. Hyödyntämällä tekoälyn ja luonnollisen kielen käsittelyä organisaatiot voivat tarjota saumattomia, henkilökohtaisia ja tehokkaita tukikokemuksia asiakkailleen.

YourDigiGuide auttaa sinua hyödyntämään ChatGPT-teknologiaa. Toteutamme räätälöidyn version ChatGPT:stä ja upotamme chat-botin verkkosivustolle. Botti voi puhua mitä tahansa ChatGPT:n tukemaa kieltä.

Kokeile omaa Robin-bottiamme sivun laidasta!

ChatGPT asiakastuessa

ChatGPT:n integrointi tarjoaa asiakastuen työnkulkuihin lukuisia etuja, kuten paremman vasteajan, skaalautuvuuden ja inhimillisen tuntuisen, automaattisen vuorovaikutuksen.

SAAVUTETTAVISSA 24/7

Tarjoa ympärivuorokautista asiakastukea. Asiakkaat voivat saada välitöntä apua, löytää ratkaisuja yleisiin kysymyksiin ja saada perustietoja milloin tahansa.

Täysin räätälöitävissä

Botin käyttämä äänensävy, tyyli puhutella asiakasta, on täysin muokattavissa rennommasta asialliseen.
Botti on saatavilla yli 50 kielellä!

TUKEE YRITYSTÄSI

Botti vapauttaa resursseja tiimissäsi. Voit jättää sivuston vuorovaikutuksen botin tehtäväksi. Botin tietokantanta päivittyy automaattisesti, kun uutta sisältöä lisätään verkkosivustolle.

Hinnoittelu

Kerro meille, jos tarvitset enemmän kapasiteettia tai haluat botin tukevan GPT 4.0 -ominaisuuksia. Löydämme ratkaisun jokaiseen käyttötapaukseen!

Kuinka toimimme

Alustus

Kerro meille, mitä vaatimuksia sinulla on bottillesi. Miten haluat sen puhuttelevan asiakkaitasi? Mitä haluat sen tietävän? Mitä kieliä sen pitäisi tukea?

Koulutus

Koulutamme botin sivujenne sisältöön ja dokumentteihin. Opastamme sille myös, millä tyylillä se puhuu asiakkaillesi.

Käyttö

Botti on valmis asiakasvuorovaikutukseen muutamassa päivässä. Botin vuorovaikutustaidot paranevat jatkuvasti käytön myötä.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan kuinka tekoäly voidaan räätälöidä tarpeisiisi ja valjastaa liiketoimintasi tueksi!

Ota yhteyttä!