Valitse sivu

Palvele ihan diginä

Haemme yrityksiä Kaakkois-Suomen maaseutu alueelta
More is more -hanke

More is more -hanke

 

Haemme yrityksiä mukaan yritysryhmä-hankkeeseen, jossa buustataan yritysten kannattavuutta, sekä yrittäjien hyvinvointia ottamalla käyttöön digitaalisia toimintoja.

Enemmän aikaa

Ottamalla käyttöösi digitaalisia toimintoja, kuten verkkoajanvaraus, verkkolaskutus, automatisointia asiakaspalveluun yms. säästät aikaa, jonka voit käyttää varsinaiseen asiakastyöhön ja liiketoimintaan.

Enemmän LIIKEVAIHTOA

Digitaalisilla tuotteilla voit saadaa extra liikevaihtoa, joka ei ole sidottu omaan ajankäyttöösi. Voit saavuttaa verkon välityksellä suuremman yleisön ja uutta asiakaskuntaa, joka ei ole sidoksissa esim. fyysisen tilan asiakaspaikkoihin.

Parempaa asiakaspalvelua

Yli 80 % suomalaisista etsii tuotteita ja palveluita verkosta. Vastaamalla yleisön tarpeeseen tutustua, varata, ostaa ja asioida verkossa, palvelet asiakkaita siellä missä he kaipaavat palvelua, verkossa.

Hankkeesta iso etu!

Hankeeseen haetaan rahoitusta Kaakkois-Suomen ELY keskukselta. Yrityksesi tulee sijaita Kaakkois-Suomen maaseutu alueella.

Hanke kattaa 75 % yrityksesi digitalisoinnin suunnittelu ja toimenpide kuluista. Käytännössä maksat siis 25 % yrityksesi digitaalisten palveluiden, tuotteiden ja käytänteiden suunnittelusta sekä valmistuksesta. Toimenpiteitä voi olla esim. verkkokauppa, sähköinen ajanvaraus, automatisoitu asiakaspalvelu.

Ratkaisut tarpeen mukaan

 

Toteutamme jokaiselle yritykselle yksilölliset digi-ratkaisut tarvekartoituksen pohjalta.

yrityksen digi-suunnitelma

1.000 € – omavastuu 250 €

Sähköinen ajanvaraus

alk. 500 € – omavastuu 125 €

Google My Business

alk. 1.000 € – omavastuu 250 €

DIGI-tuotteistus

alk. 2.000 € – omavastuu 500 €

Verkkosivut

alk. 5.000 € – omavastuu 1.250 €

VERKKOKAUPPA

alk. 7.000 € – omavastuu 1.750 €

verkkokurssi

alk. 7.000 € – omavastuu 1.750 €

Sähköinen kirjanpito

alk. 7.000 € – omavastuu 1.750 €

ASIAKASPALVELU botti

alk. 7.000 € – omavastuu 1.750 €

Suuri kiitos tuesta! Ohjeistus oli selkeää ja antoi olon että pystyn tähän itse. Tässä ajassa, jossa monella pienyrittäjällä on haasteita talouden kanssa ja kova paine viedä toimintaansa yhä enemmän verkkoon, tällainen apu ja kokemus on kullanarvoinen. Pieni positiivinen tönäisy oikeaan suuntaan palauttaa parhaassa tapauksessa uskon itseen ja yrittämiseen. Lämmin suositus palveluillenne!

Essi Siitari

Yogastudio -yrittäjä, Studio Mandula

Tule mukaan!

 

Jätä meille yhteystietosi mikäli kiinnostuit hankkeeseen osallistumisesta.
Hakuaika päättyy 30.6.2021