Valitse sivu

OmaDigiOpas

OPPAANASI DIGITALISAATIOSSA

OmaDigiOpas tukee palveluillaan organisaatioita digitalisoitumisessa

YourDigiGuide

Digistrategia

Digitaaliasiantuntijoiden tiimimme auttaa jokaisessa vaiheessa matkalla tulevaisuudenkestäväksi yritykseksi, digitaalisten työkalujen avulla.

Tarjoamme konsultointia strategian luomisessa, valmennusta ja käytännön tukea sinulle ja tiimillesi.

 

 

YourDigiLead Logo

Digikasvu

Hyödynnä digitaalisia työkaluja kerätessä liidejä ja kasvattaessa asiakaspohjaa.

Esimerkiksi verkkosivuille luotu botti, voi ottaa vastaan vierailijat, ohjata, esitellä, kerätä tietoa ja toteuttaa jopa myyntiä. Teemme sivuista tehokkaan osan myyntiä ja digimarkkinointia.

Digitapahtumat

Kutsu ihmisiä ympäri maailmaa digitapahtumaasi! Me organisoimme, fasilitoimme ja huolehdimme yksityiskohdista.

Tapahtumabotti antaa tietoa, kerää ilmoittautumiset ja palautteet. Tapahtumasivu on materiaaleja ja markkinointia varten. Valmistelemme sopivan videokonferenssi alustan tarpeisiisi.

Digitaalinen hyvinvointiyhteisö

Digi Health -palvelu yhdistää sinut ja asiakkaasi laajempaan palveluverkkoon ja antaa sinulle mahdollisuuden palvella asiakkaitasi paremmin.

Autamme laajentamaan yrityksesi / palvelusi kasvavan sosiaali- ja terveyspalveluiden tarjoajien yhteisön ekosysteemiin. 

 

DigiTerveyslupaus: Hyvinvointi on suuressa roolissa kaikessa mitä teemme. Digitaalisilla työkaluilla työskentely voi helpottaa ja sujuvoittaa työskentelyä, mutta se luo myös uusia haasteita, kuten sosiaalisen vuorovaikutuksen väheneminen, vaativa työympäristö ja tietotulva. DigiTerveys-expertimme ovat mukana kaikessa mitä teemme näiden haasteiden ratkaisemiseksi.

YourDigiGuidance-voucher

Helppo ratkaisu henkilökohtaiseksi tueksi

DigiSeteli oikeuttaa 10 tunnin digitalisaatioprojektiin (arvoltaan 1500 € alv. 0%) OmaDigiOpas-asiantuntijoidemme kanssa auttamaan digitalisaatiostrategiassa, työkaluissa ja integraatioissa, verkkomarkkinoinnissa, boteissa, verkkosivustoissa, sähköpostin automaatiossa, hakukoneoptimoinnissa ja muussa.

Digiseteli soveltuu hyvin organisaation sisäiseen käyttöön tukemaan henkilökuntaa digiloikassa. Digisetelin tuki on henkilökohtaista opastusta yksilöille.

Olen istunut päivätolkulla koulutuksissa, jonka aiheena on digitalisaatio ja yrittäjyys. Emmi Siitarin puolen tunnin sparrauksesta sain enemmän irti kuin näistä kaikista aiemmista koulutuksista yhteensä. Emmi teki minulle aiemmin lähes mahdottoman monimutkaisesta yksinkertaista ja kannustavaa. Nyt tiedän mikä on yrityksemme markkinointistrategian nimi (inbound marketing eli vetovoimainen markkinointi) ja mitä kaikkia ilmaisia palveluja voimme ottaa heti käyttöön. Ja sain myös vahvistuksen siitä, että mitä olemme tehneet, on oikeansuuntaista. Suosittelen lämpimästi Emmin palveluita etenkin kaikille niille, jotka kaipaavat kannustavaa, rentoa ja asiantuntevaa digiapua.

Hanna Kortejärvi

FaT, Co-creator, Mindful Engineering Oy

Kuinka voimme olla avuksi

OmaDigiOpas auttaa suunnittelusta toteutukseen strategian, ohjelmistojen, alustojen ja palveluiden kanssa.

STRATEGIA

Haluatko ottaa digitaalisia työkaluja käyttöön, mutta et tiedä miten digitalisointistrategiasi rakentuu? Tai onko erinäisiä digitaalisia työkaluja jo otettu käyttöön, mutta haluat yhdistää ne selkeäksi kokonaisuudeksi?

Me autamme kokoamaan digitalisoinnin strategian, joka todella sopii yrityksesi tarpeisiin, liiketoimintamalliin ja tiimillesi.

KONSULTOINTI JA TUKI

Onko sinulla käsitys mitä haluat saavuttaa digitalisoinnilla, mutta et tiedä kuinka visio toteutetaan?

Digitaaliasiantuntijamme auttavat sinua tuoden tietoa ja ideoita pöytään. Emme tue vain konseptisi kehittämistä, tarjoamme myös käytännön tukea ja teemme tiivistä yhteistyötä tiimisi kanssa.

KOULUTUS

Haluatko saada täsmällistä asiantuntija-apua yritykseesi koulutusten ja työpajojen kautta?

Kerro meille, missä kaipaatte lisää tietoa ja taitoa digitaalisen strategian toteuttamisessa. Koulutamme tiimisi ottamaan digiohjat omiin käsiin ja ottamaan digitaalisista toiminnoista täyden hyödyn irti.