Valitse sivu

Tue avointa Digi-tietoa

Autat paikallisia yrityksiä ja vahvistat brändiäsi
RYHDY TUKIJAKSI HETI

Miksi ryhtyä tukijaksi

 

Tuet asiakkaitasi tai muita apua tarvitsevia heidän digitalisaatio haasteissa, vahvistat omaa brändiä, ilmennät organisaation arvoja tai tuot sisältöä markkinointiin.

Tarjoa tukea

Tuellanne luomme yksityiskohtaisia digitalisaatio-oppaita, jotka on suunnattu jäsentesi, asiakkaidesi tai kohderyhmäsi tarpeisiin ja haasteisiin. Se on erinomainen tapa organisaatiollesi osoittaa, että välität.

Kasvata avointa digi-tietokantaa

Kunkin projektin aikana luodut oppaat ja artikkelit viedään maksuttomaan ja avoimeen digitalisaatiotietokantaan, josta ne ovat käytettävissä Robin-bottimme kautta.

Vahvista luottamusta ja asiakassuhteita

Kaikki tuellasi tuotetut oppaat näyttävät sinut tukijana. Jokaisessa oppaassa olet esillä yrityksenä tai organisaationa tarjoamasi tuotteen tai palvelun kanssa.

Suuri kiitos tuesta! Ohjeistus oli selkeää ja antoi olon että pystyn tähän itse. Tässä ajassa, jossa monella pienyrittäjällä on haasteita talouden kanssa ja kova paine viedä toimintaansa yhä enemmän verkkoon, tällainen apu ja kokemus on kullanarvoinen. Pieni positiivinen tönäisy oikeaan suuntaan palauttaa parhaassa tapauksessa uskon itseen ja yrittämiseen. Lämmin suositus palveluillenne!

Essi Siitari

Joogastudion omistaja, Studio Mandula

Keinot antaa tukea

Sponsoroi oppaiden tuottamista

YourDigiGuidance-voucher

Sponsoriksi ryhtymällä voit osoittaa, että välität, saaden positiivista näkyvyyttä. Sponsorikumppanuudessa sovimme tietystä määrästä ja ajanjaksosta oppaita.

Oppaiden aiheet määritellään joko kysymällä suoraan jäseniltäsi / asiakkailtasi missä apua tarvitaan, tai OmaDigiOpas-expertien määrittelemien aiheiden ja tukijan toiveiden mukaan. Otamme yhteyttä yleisöösi online-digitapahtumassa, botti-kyselyn kautta tai henkilökohtaisesti, tunnistaaksemme kipupisteet.

Jokaisessa sponsoroidussa oppaassa on mukana organisaatiosi ja halutessasi tietty tuote tai palvelu, joista haluat ihmisten tietävän.

Sponsoroimalla OmaDigiOpas -oppaita voit tavoittaa uutta yleisöä verkossa pitkäkestoisesti ja positiivisessa valossa. Voit saada lisää liikennettä sivuillesi ja voit jakaa vapaasti linkkejä oppaisiin.

Jos jaat tavoitteemme ja arvomme, ryhdy sponsoriksi!

Digitalisaatio tukea lahjana

YourDigiGuidance-voucher

OmaDigiSeteli on mm. kunnille, julkisille toimijoille ja säätiöille mahdollisuus tarjota konkreettista tukea paikallisille yrityksille tai muille tahoille.

DigiSeteli oikeuttaa 10 tunnin digitalisaatioprojektiin (arvoltaan 1500 € alv. 0%) OmaDigiOpas-asiantuntijoidemme kanssa auttamaan digitalisaatiostrategiassa, työkaluissa ja integraatioissa, verkkomarkkinoinnissa, boteissa, verkkosivustoissa, sähköpostin automaatiossa, hakukoneoptimoinnissa ja muussa.

Syötämme kaikki digitalisaatioprojektien aikana luodut artikkelit ja oppaat avoimeen OmaDigiOpas-tietokantaan.

Tämä tarkoittaa, että ostamalla OmaDigiSeteleitä, et tue ainoastaan sen vastaanottajaa, vaan mahdollisesti tuhansia muita, jotka myöhemmin löytävät ratkaisut Robin-botin kautta maksutta.

Jos haluat tarjota henkilökohtaista digiapua, lahjoita DigiSeteleitä!

Ota yhteyttä