Valitse sivu

Sosiaalisen median kanavat tutuiksi

29.1.2021 klo 14:30 – 15:15
🟢 Taso: helppo, alkeet
🕑 Kesto: 45 min
👤 Tapahtuma on avoin ja maksuton
🇫🇮 Kieli: suomi

Maksuton – kaikille avoin tietoisku

SOSIAALISEN MEDIA KANAVAT

Oletko miettinyt kuinka voisit hyödyntää sosiaalista mediaa liiketoiminnassasi, mutta et ole varma mistä lähteä liikkeelle tai mitkä kanavat sopisivat sinulle? Jos vastaus on kyllä, niin tervetuloa mukaan napin painalluksella seuraamaan digitapahtumaa aiheesta.

 

Digitapahtumassa käsitellään maksuttomien sosiaalisten medioiden kanavien hyödyntämistä yrityksen liiketoiminnassa ruohonjuuritasolta lähtien,  sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta aiheesta. Esittelemme eri some kanavat, joita yritys voi hyödyntää ja millaista sisältöä niihin voi tuottaa. Jaamme sinulle oppaat ja materiaalit aiheesta digitapahtuman jälkeen sähköpostitse.

 Tapahtuman puhuja

Mia Hiltunen

Sosiaalisen median DigiExpertti

Autan yrityksiä heidän vahvuuksien löytämisessä ja niiden esille tuomisessa eri kanavissa, yrityksen omalla äänellä.

Yritysten digi-tietotaitoa tukemassa

Kaipaatko apua digitalisointiin?

DigiSeteli on näppärä ja ketterä tapa hankkia digiapua yritykseen. Saat yritykseesi käytännön opastusta digitalisointiin DigiExperteiltä.