OmaDigiSeteli

KETTERÄ DigiAPU YRITYKSILLE

Oletko vastaanottanut Digisetelin? Voit ottaa sen käyttöösi heti.

Opastusta digitalisointiin Digisetelillä

 

OmaDigiSeteli on näppärä ja ketterä tapa hankkia digiapua yritykseen.

HANKI DIGISETELI

Ostamalla digisetelin saat yritykseesi 10 h  käytännön opastusta digitalisointiin. 

TARJOA DIGISETELILLÄ TUKEA

Digiseteli mahdollistaa digiopastuksen täsmällisesti yksilön tarpeeseen.

Avointa digitietotaitoa

OmaDigiOpas-tietokantaamme kertyvät oppaat ovat kaikkien käytettävissä.

OmaDigiOpas on henkilö, jolle laitan viestiä sähköpostitse, WhatsApilla tai soitan kun tulee kysymyksiä. Niitä tulee eteen laidasta laitaan, pieniä ja isoja. Mm. MailChimp postituslistan luomisesta, verkkokaupasta ja -kursseista, tai kuinka saan aloitettua livetunnit You Tuben kautta. Välillä saan vastauksen saman tien, välillä OmaDigiOpas selvittää ja palaa asiaan. Tärkeää, että on joku keneen ottaa yhteyttä kun ei itse osaa.
Taina Valsi

Kehonhallinnan ammattilainen ja ohjaaja, Tainas.fi

Digisetelit

OmaDigiSeteli soveltuu organisaation sisäiseen käyttöön, esimerkiksi markkinoinnista vastaavan henkilön tueksi myyntipolkujen rakentamisessa verkkoon, tai tapahtumista vastaavan henkilön tueksi verkkotapahtumien järjestämiseen.

Digiseteli oikeuttaa 10 tunnin digitalisointi opastukseen (arvo 1.500€) OmaDigiOpas expertin kanssa.

YourDigiVoucher
Olen istunut päivätolkulla koulutuksissa, jonka aiheena on digitalisaatio ja yrittäjyys. OmaDigiOppaan puolen tunnin sparrauksesta sain enemmän irti kuin näistä kaikista aiemmista koulutuksista yhteensä. OmaDigiOpas teki minulle aiemmin lähes mahdottoman monimutkaisesta yksinkertaista ja kannustavaa. Nyt tiedän mikä on yrityksemme markkinointistrategian nimi (inbound marketing eli vetovoimainen markkinointi) ja mitä kaikkia ilmaisia palveluja voimme ottaa heti käyttöön. Ja sain myös vahvistuksen siitä, että mitä olemme tehneet, on oikeansuuntaista. Suosittelen lämpimästi OmaDigiOpas palveluita etenkin kaikille niille, jotka kaipaavat kannustavaa, rentoa ja asiantuntevaa digiapua.
Hanna Kortejärvi

FaT, Co-creator, Mindful Engineering Oy

YourDigiGuidance-voucher

Digitalisointi projektit

Kun yritys lunastaa OmaDigiSetelin meiltä, otamme välittömästi yhteyttä Digisetelin lunastaneeseen kartoittaaksemme lähtökohdat ja rakennamme yksilöllisen suunnitelman digiopastukseen ja -tukeen.

Digioppaamme auttavat digitalisointi strategian luomisessa, digityökaluissa ja niiden käyttöön otossa, digimarkkinoinnissa, verkkosivuissa, boteissa, automaatiossa, hakukoneoptimoinnissa ja monessa muussa.

Jokaisesta projektista syntyy avoimesti käytettäviä oppaita, joilla varmistetaan, että tieto on löydettävissä ja käytettävissä myös jatkossa.

Robin the Bot

Digiapua yksinyrittäjälle

Olemme yrittäjän tukena ja oppaana digiloikan ottamisessa. Opastamme mm. omien tuotteiden, palveluiden tai toimintojen siirtämistä / laajentamista verkkoon.

Autamme oman digisuunnitelman luomisessa ja erityisesti maksuttomissa digityökaluissa ja niiden käyttöön otossa. Autamme myös digimarkkinoinnissa, verkkosivuissa ja monessa muussa.

OmaDigiOpas-tietokantamme on vapaasti kaikkien käytettävissä ja hyödynnettävissä maksutta Robin-bottimme kautta.

Suuri kiitos tuesta! Ohjeistus oli selkeää ja antoi olon että pystyn tähän itse. Tässä ajassa, jossa monella pienyrittäjällä on haasteita talouden kanssa ja kova paine viedä toimintaansa yhä enemmän verkkoon, tällainen apu ja kokemus on kullanarvoinen. Pieni positiivinen tönäisy oikeaan suuntaan palauttaa parhaassa tapauksessa uskon itseen ja yrittämiseen. Lämmin suositus palveluillenne!
Essi Siitari

Joogastudion omistaja, Studio Mandula