Valitse sivu

DigiSeteli

KETTERÄ DigiAPU YRITYKSILLE

Onko sinulla jo DigiSeteli? Aloita etsimällä sopiva asiantuntija

Henkilökohtaista opastusta digitalisointiin

 

DigiSeteli on näppärä ja ketterä tapa hankkia digiapua yritykseen.

HANKI DIGISETELI

Saat yritykseesi käytännön opastusta digitalisointiin DigiExperteiltä.

TUKEA DIGISETELILLÄ

DigiSeteli mahdollistaa henkilökohtaisen digiopastuksen täsmällisesti tarpeeseen.

DigiExpertit

Voit lunastaa juuri oikeanlaista, henkilökohtaista digiapua asiantuntijoilta.

Olen istunut päivätolkulla koulutuksissa, jonka aiheena on digitalisaatio ja yrittäjyys. DigiExpertin puolen tunnin sparrauksesta sain enemmän irti kuin näistä kaikista aiemmista koulutuksista yhteensä. DigiExpertti teki minulle aiemmin lähes mahdottoman monimutkaisesta yksinkertaista ja kannustavaa. Nyt tiedän mikä on yrityksemme markkinointistrategian nimi (inbound marketing eli vetovoimainen markkinointi) ja mitä kaikkia ilmaisia palveluja voimme ottaa heti käyttöön. Ja sain myös vahvistuksen siitä, että mitä olemme tehneet, on oikeansuuntaista. Suosittelen lämpimästi OmaDigiOpas palveluita etenkin kaikille niille, jotka kaipaavat kannustavaa, rentoa ja asiantuntevaa digiapua.
Hanna Kortejärvi

FaT, Co-creator, Mindful Engineering Oy

Hinnat alv. 0%

YourDigiGuidance-voucher

Henkilökohtainen digiapu

Kun yritys lunastaa DigiSetelin meiltä, otamme välittömästi yhteyttä kartoittaaksemme lähtökohdat ja rakennamme yksilöllisen suunnitelman digiopastukseen ja -tukeen.

DigiExperttimme auttavat eri digitalisointi projekteissa, digityökaluissa ja niiden käyttöön otossa, digimarkkinoinnissa, verkkosivuissa, boteissa, automaatiossa, hakukoneoptimoinnissa ja monessa muussa. Hae sopivaa DigiExperttiä

Robin the Bot

Helppoa digiapua esim. yksinyrittäjälle

DigiExpertti on yrittäjän oppaana digiloikan ottamisessa. Opastamme mm. omien tuotteiden, palveluiden tai toimintojen siirtämistä / laajentamista verkkoon.

Autamme oman digisuunnitelman luomisessa ja erityisesti maksuttomissa digityökaluissa ja niiden käyttöön otossa. Autamme myös digimarkkinoinnissa, verkkosivuissa ja monessa muussa.

DigiTietokanta on DigiExperttien artikkeleista ja oppaista koostuva tiedon lähde, joka on vapaasti kaikkien käytettävissä ja hyödynnettävissä.

Suuri kiitos tuesta! Ohjeistus oli selkeää ja antoi olon että pystyn tähän itse. Tässä ajassa, jossa monella pienyrittäjällä on haasteita talouden kanssa ja kova paine viedä toimintaansa yhä enemmän verkkoon, tällainen apu ja kokemus on kullanarvoinen. Pieni positiivinen tönäisy oikeaan suuntaan palauttaa parhaassa tapauksessa uskon itseen ja yrittämiseen. Lämmin suositus palveluillenne!
Essi Siitari

Joogastudion omistaja, Studio Mandula