Juliette Frank de Cuzey

Tiia Konttinen

Tiia Konttinen Oy

Blogit, Affiliatemarkkinointi, Sisältömarkkinointi, Markkinointiatomaatio

Yritysblogivalmentaja, auttaa yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa yritysblogin ja markkinointiatomaatioiden avulla. Valmentanut yli 3000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen.

Sivut 

Dimitar Stoev

Niko Ukkonen

Markkinointi Ukkonen

Digimarkkinointi, Google Ads, Somemarkkinointi, Kotisivut, Verkkokaupat, Hakukoneoptimointi

Nykyaikaiset markkinointikeinot auttavat löytämään oikeasti kiinnostuneet tai ostamista harkitsevat asiakkaat. Digiajan markkinointi on asiakaslähtöistä, se on asiakkaan kokonaisvaltaista palvelemista ennen ja jälkeen asiakaskontaktia.

Sivut 

Jaani Väisänen

LAB-ammattikorkeakoulu

Digitalisointi

Digital Innovation Hub kokoaa yhteen pk-yrittäjien kokemia haasteita digitalisaation hyödyntämisestä liiketoiminnassa, ja tarjoaa ratkaisuja niihin. Yhdistämme aiheesta tehdyn soveltavan tutkimuksen sekä yrittäjien arkihuolet markkinoilla oleviin ratkaisuihin. Tiimi koostuu LAB-ammattikorkeakoulun opetus- ja tki-henkilökunaan kuuluvista asiantuntijoista.

Sivut  –  Posti

Tuomas Mankki

Ablers

Digitaalinen vuorovaikutus, Keskustelurobotti, LandBot

Tämän päivän digitaalinen käyttökokemus edellyttää vaivatonta vuorovaikutusta sekä nopeaa ja laadukasta vastausta asiakkaan tietotarpeisiin. Ennakoivien keskustelurobottien avulla muutat hakemistot, valikot, lomakkeet tai kyselyt keskusteluiksi, joissa organisaatiollasi ja brändilläsi on oma ääni ja henki.

Sivut  –  Posti

Tuula Styrman

Create Interaction

Digi-terveys, Digi-työympäristön hyvinvointi, Läsnäolo verkossa

Tuula on ollut aktiivinen terveysalalla vuosikymmenien ajan. Hän on sosiaalisen vuorovaikutuksen asiantuntija ja voi auttaa yritystäsi kehittämään terveellistä työ- ja toimintaympäristöä digitaalisilla alustoilla.

Sivut  –  Posti

Antti Koskinen

FissioMedia

WordPress, WooCommerce

Valtakunnallisesti mikro- ja pienyrityksiä palveleva WordPress-toimisto, jonka palveluihin kuuluvat WordPress-verkkosivujen ja WooCommerce-verkkokauppojen suunnittelu, toteutus ja ylläpito.

Sivut  –  Posti