Ryhdy DigiExpertiksi

Anna tukea digitalisoinnissa ja kasvata omaa bisnestäsi
Liity nyt!

Miksi ryhtyä DigiExpertiksi

 

DigiExpertti yhteisömme on globaali digi-asiantuntijoiden alusta. Luo sisältöä joka tukee käyttäjiä digitalisoinnissa, tavoita suurempi yleisö, hanki uusia asiakkaita.

Luo sisältöä

DigiExperttinä voit julkaista step-by-step digioppaita ja artikkeleita omalta osaamisalueeltasi. Sinusta tulee tärkeä osa OmaDigiOpas-verkostoa ja autat rakentamaan maailman suurinta ilmaista digitalisaatioalustaa.

tavoita suurempi yleisö

Julkaisemme luomaasi sisältöä sivustollamme, bottimme kautta sekä digi-tapahtumissa. Sinä ja yrityksesi näkyvät jokaisessa julkaisussa jotka luot mukana alan asiantuntijana. Mitä enemmän sisältöä luot, sitä enemmän saat näkyvyyttä.

kasvata liiketoimintaasi

Vakuuta käyttäjät ammattitaidollasi. Kuka tahansa lisäapua tai mukautettuja ratkaisuja tarvitseva voi ottaa sinuun suoraan yhteyttä. OmaDigiOpas ei ota palkkioita asiakkaista tai myynnistä, jota saat kauttamme.

Näin se toimii

liity jäseneksi

Arvioi ensin onko tämä oikea alusta sinulle, tutustumalla sivustomme sisältöön ja oppaisiin. Jos tiedät, että pystyt tuottamaan vähintään saman tasoista, tai jopa parempaa sisältöä, haluamme kuulla sinusta!

DigiExpertti vuosijäsenyyden hinta on 10 € / kk. Täytä jäsenhakemus 

lähetä 3 julkaisua

Edellytämme DigiExperteiltä vähintään kolmea digiopas-artikkelia ennen jäsenyyttä.

Kirjoita kolme julkaisua omalta digi-asiantuntijuus alueestasi ja lähetä ne meille. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja keskustelemme seuraavista vaiheista.

tule DigiExpertiksi

Kun tekstisi on hyväksytty, julkaisemme ne ja alamme esitellä sinua DigiExperttinä.

DigiExperttinä voit kirjoittaa ja julkaista niin monta uutta digiopasta ja artikkalia kuin haluat. Olet listattuna myös asiantuntija-tietokannassamme.

Liity nyt!

Tule DigiExpertiksi nyt hintaan 10 € / kk / henkilö (laskutetaan vuosittain)

listaudut mukaan asiantuntija hakuumme
saat näkyvyyttä jokaisesta julkaisustasi
saavutat suuremman yleisön
sinulla on mahdollisuus saada julkaisusi esille tai olla jopa puhujana Digi-tapahtumissa

Heräsikö kysyttävää?