Valitse sivu

Ryhdy DigiExpertiksi

Anna tukea digitalisoinnissa ja kasvata omaa bisnestäsi
Liity nyt!

Miksi ryhtyä DigiExpertiksi

 

DigiExpertti yhteisömme on globaali digi-asiantuntijoiden verkosto. Luo sisältöä joka tukee käyttäjiä digitalisoinnissa, tavoita suurempi yleisö, hanki uusia asiakkaita.

Luo sisältöä

DigiExperttinä voit julkaista step-by-step digioppaita ja artikkeleita omalta osaamisalueeltasi. Sinusta tulee tärkeä osa OmaDigiOpas-verkostoa ja autat rakentamaan maailman suurinta yleisölle maksutonta digitalisaatio tietokantaa.

tavoita suurempi yleisö

Julkaisemme luomaasi sisältöä sivustollamme, bottimme kautta sekä digi-tapahtumissa. Sinä ja yrityksesi näkyvät jokaisessa julkaisussa jotka luot, mukana alan asiantuntijana. Mitä enemmän sisältöä luot, sitä enemmän saat näkyvyyttä.

kasvata liiketoimintaasi

Vakuuta käyttäjät ammattitaidollasi. Kuka tahansa lisäapua tai personoituja ratkaisuja tarvitseva voi ottaa sinuun suoraan yhteyttä. Voit myös tulla osaksi DigiSeteli ja DigiDreamTeam -tarjontaamme, jotta voimme myydä palveluitasi suoraan.

DigiExpertit

Tarjoamme alustan digitalisointi asiantuntijoille ympäri maailmaa. DigiExperteillä tulee olla syvällistä tietoa omalta alaltaan ja he jakavat mielellään asiantuntemuksensa digi-tietokannassamme oppaiden ja artikkeleiden tai digi-tapahtumien muodossa yleisölle. He myös tarjoavat henkilökohtaista käytännön tukea ja räätälöityjä ratkaisuja sekä palveluitaan suoraan yrityksille ja organisaatioille.

Tutustu DigiExpertti-hakuun

Näin se toimii

liity jäseneksi

Arvioi ensin onko tämä oikea alusta sinulle, tutustumalla sivustomme sisältöön ja oppaisiin. Jos tiedät, että pystyt tuottamaan vähintään saman tasoista, tai jopa parempaa sisältöä, haluamme kuulla sinusta!

Täytä jäsenhakemus ja maksa jäsenmaksu 25€ 10 € / kk.

ASIANTUNTIJA ARTIKKELIT

Edellytämme DigiExperteiltä vähintään kolmea digiopastus-artikkelia jäsenyyskauden aikana, voit julkaista niin monta artikkelia kuin haluat. Jaamme artikkelit kaikissa kanavissamme ja DigiExpertti-profiilisi linkitetään jokaiseen artikkeliisi.

 

Digi-tapahtumat

DigiExperttinä pääset osallistumaan avoimien digi-tapahtumien sisällön tuottamiseen sekä voit päästä tapahtuman puhujaksi.

Tarjoamme sivuillamme myös mahdollisuutta tilata DigiExpertti puhumaan yritysten ja organisaatioiden tapahtumiin.

Liity nyt!

Liity mukaan DigiExpertiksi hintaan 10 € / kk

Norm. 25 € / kk / asiantuntija. Hinnat alv. 0 %.

listaudut mukaan asiantuntija hakuumme
saat näkyvyyttä jokaisesta julkaisustasi
saavutat suuremman yleisön
✓ DigiDreamTeamissa voit tarjota osaamistasi suuremmissa projekteissa
✓ DigiSeteli voi tuoda sinulle uusia asiakkaita

 voit olla puhujana digi-tapahtumissamme
 artikkeleitasi voidaan käyttää digi-tapahtumissa

Heräsikö kysyttävää?