Valitse sivu

Löytävätkö asiakkaasi sinut helposti verkosta?

1.12.2020 klo 8:15 – 9:15

80 % suomalaisista etsii palveluita verkosta ja lähipalveluiden hakujen määrä on kasvanut viime vuosina 500 %. Esittelemme helposti toteutettavat ja maksuttomat tavat, kuinka yrityksesi löytyy Googlen verkkohaussa. 

Tapahtuman tarjoaa Etelä-Karjalan Osuuspankki, yhteistyössä E-K Yrittäjät

        

Maksuton – kaikille avoin tietoisku

KUINKA YRITYKSESI NÄKYY GOOGLE-HAUSSA

On tärkeää, että asiakkaasi löytävät perille ja pystyvät ottamaan helposti yhteyttä yritykseesi. Onko Googlen hakukoneesta löytyminen sinulle kuitenkin uutta? Haluaisitko päästä alkuun mutta et tiedä miten? Jos vastaus on kyllä, niin tervetuloa mukaan napin painalluksella yhteiseen aamukahvihetkeen verkon välityksellä.

 

Digitapahtumassa käsitellään maksuttoman Google-yritysprofiilin hyödyntämistä yrityksen löydettävyydessä ruohonjuuritasolta lähtien,  sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta aiheesta. Olemme luoneet sinulle aiheesta helpot ja yksinkertaiset toimintaoppaat kuvien kera, jotka jaamme tietoiskun jälkeen.

OmaDigiOpas

80 % suomalaisista etsii palveluita verkosta

*Lähde Tilastokeskuksen raportti 2019

Jos tavoittelet alle 75-vuotiaita asiakkaita, sinun on syytä löytyä verkosta.
Näytämme helposti toteutettavat ja maksuttomat tavat löytyä verkkohauissa ja erottua. Tule napin painalluksella seuraamaan maksuttonta, livenä tuotettua verkkotapahtumaa. Varaa itsellesi kuppi kuumaa ja tunti aamuusi kanssamme!

Näistä puhumme

Google-yritystili ja -profiili

Google on suosituin paikka, josta ihmiset etsivät paikallisia yrityksiä ja palveluita. Jos sinulla on liiketila, varmista, että se on löydettävissä alueellasi oleville asiakkaille tarjoamiesi palvelujen luokassa.

Tiedot ajantasalla

Ihmiset vertailevat ja arvioivat tarjontaa ennen yhteydenottoa. Halutaan löytää itselle sopivin palveluntarjoaja ja vakuuttua ammattitaidosta. Auta yleisöä valitsemaan juuri sinut pitämällä tiedot ajantasalla.

Aito läsnäolo

Mitä tarkoittaa aito läsnäolo verkossa ja kuinka se ilmenee? Puhumme luottamuksen tunteen herättämisestä verkossa: kyseessä on todellinen, olemassa oleva ja luotettava yritys, palvelu, paikka tai tuote.

Suuri kiitos tuesta! Ohjeistus oli selkeää ja antoi olon että pystyn tähän itse. Tässä ajassa, jossa monella pienyrittäjällä on haasteita talouden kanssa ja kova paine viedä toimintaansa yhä enemmän verkkoon, tällainen apu ja kokemus on kullanarvoinen. Pieni positiivinen tönäisy oikeaan suuntaan palauttaa parhaassa tapauksessa uskon itseen ja yrittämiseen.
Essi Siitari

Joogastudion omistaja, Studio Mandula

 Tapahtuman puhujat

Tuula Styrman

OmaDigiOpas-expertti

Olen vuorovaikutus ja digipalvelumuotoilu asiantuntija. Opastan yrityksiä aitoon läsnäoloon verkossa, brändiä tukien.

Emmi Siitari

OmaDigiOpas-expertti

Olen digitaalisten työkalujen ja verkon myyntipolkujen asiantuntija. Opastan yrityksiä verkkomarkkinoinnissa ja sisältömarkkinoinnissa brändiä vahvistaen.

Tämän digitapahtuman mahdollistaa

Kaipaatko apua digitalisointiin?

Toteutamme digistategioita asiakkaidemme kanssa, sekä koulutamme ja opastamme niiden käyttöönotossa ja jalkautuksessa.