Valitse sivu

Tue avointa Digi-tietoa

AUTAT PAIKALLISIA YRITYKSIÄ JA VAHVISTAT BRÄNDIÄSI
RYHDY TUKIJAKSI

Miksi ryhtyä sponsoriksi

 

Tuet asiakkaitasi tai muita apua tarvitsevia heidän digitalisaatio haasteissa, vahvistat omaa brändiä, ilmennät organisaation arvoja tai tuot sisältöä markkinointiin.

TARJOA TUKEA TAPAHTUMIN

Tuellanne tarjoamme avointa digitalisointi-tukea, joka on suunnattu jäsentesi, asiakkaidesi tai kohderyhmäsi tarpeisiin ja haasteisiin. Se on erinomainen tapa organisaatiollesi osoittaa, että välität.

EDISTÄ AVOINTA DIGI-TIETOKANTAA

Sponsoroimalla OmaDigiOpas toimintaa, tuet avoimen digi-tietotaidon edistämistä yrityksissä hyvin käytännön läheisesti.

VAHVISTA LUOTTAMUSTA JA ASIAKASSUHTEITA

Yrityksesi logo näkyy toiminnassamme otsikon: ”avointa digi-tietotaitoa mahdollistamassa” -alla yleisesti, sekä valitussa tapahtumassa sponsorina puheenvuoron kera.

Sponsoroi digi-tapahtumaa

Sponsorina osoitat, että välität asiakas- tai jäsenyrityksistäsi.

Sponsori-kumppanina, järjestämme kanssanne yleisölle avoimen ja maksuttoman digi-tapahtuman aiheesta, joka koskettaa kohdeyleisöänne. Tapahtuman sponsorina teillä on mahdollisuus omaan puheenvuoroon.

Sponsoroimalla OmaDigiOpas-tapahtumia et altistu vain nykyisille asiakkaillesi, saat kauttamme myös uutta relevanttia yleisöä ja mahdollisesti yhteistyötahoja.

Ota yhteyttä kuullaksesi lisää

YourDigiGuidance-voucher

Digitukea lahjaksi

DigiSeteli on tarkoitettu kaikille organisaatioille, jotka haluavat tukea joko paikallisia yrityksiä ja organisaatioita, tai omaa henkilökuntaa digitalisoinnissa.

DigiSeteli oikeuttaa  2, 5 tai 10 tunnin käytännön digi-tukeen DigiExpertimme kanssa, auttamaan mm. digitalisaatiostrategiassa, työkaluissa ja integraatioissa, verkkomarkkinoinnissa, boteissa, verkkosivustoissa, sähköpostin automaatiossa, hakukoneoptimoinnissa ja muussa.

Lue lisää DigiSeteleistä

Ota yhteyttä!