Valitse sivu

MENNEET TAPAHTUMAT

[MEC id="4769"]

Maksuton – kaikille avoin

DIGITAPAHTUMAT YRITYSTEN DIGITUEKSI

Yrittäjien digitalisoinnin tueksi järjestetyt maksuttomat tapahtumat ja avoimesti yrittäjien käyttöön julkaistavat digioppaat mahdollistavat tapahtumien sponsorit.

OmaDigiOpas-expertit

Jokaisessa tapahtumassa OmaDigiOpas-expertit opastavat, antavat ideoita ja toimintaohjeita digitalisoinnissa aihealueittain.

Avoin OmaDigiOpas-tietokanta

Tapahtumia varten tuotetut digioppaat julkaistaan avoimesti, maksutta kaikkien käyttöön. Robin-botti opastaa käyttäjää kysymysten ja vastausten perusteella oikeiden oppaiden pariin.

Digioppaat

Tuotetut digioppaat ohjeistavat digitaalisten työkalujen, ohjelmien ja alustojen käytössä ja käyttöönotossa vaihe vaiheelta.

Tuotamme digitapahtumia verkossa organisaatioille, tämä mahdollistaa käyttäjille maksuttoman digiapu-sisällön tuottamisen.

  1. Organisaatio tilaa digitapahtuman ja näkyy sen mahdollistajana viestinnässä läpi tapahtuman.
  2. Tapahtumalle luodaan oma tapahtumasivu viestintään ennen ja jälkeen tapahtuman.
  3. Fasilitoimme tapahtuman, tuotamme sisällön ja ohjelman; hoidamme käytännössä koko tapahtuman ja järjestäjä saa puheenvuoron.
  4. Luomme digioppaita yleisön kysymysten tai valitun teeman perusteella ja julkaisemme ne avoimessa digitietokannassamme.

 Tilaa digitapahtuma

Vetovoimainen verkkomarkkinointi

Tapahtumassa käydään läpi verkkomarkkinoinnin keinoja ja vetovoimaista, Inbound-markkinointia. Kuinka verkkoon luodaan myyntipolkuja ja tuotetaan sisältöä jota luetaan, seurataan, jaetaan.

Asiakkaan tavoittaminen

80 % suomalaisista etsii palveluita verkosta ja lähihakujen määrä on kasvanut hurjasti. Kerromme kuinka verkkohauista löydytään, erotutaan ja aloitetaan automatisoitu asiakaspalvelu.

Digiterveys ja hyvinvointi

Digitaalisilla työkaluilla työskentely voi helpottaa ja sujuvoittaa työskentelyä, mutta se luo myös uusia haasteita. Kerromme miten hyvinvointia- ja terveyttä ylläpidetään digityöympäristössä.

 Yritysten avointa digitukea mahdollistamassa

Into Seinäjoki
Yrittäjät Etelä-Karjala
Yrittäjät Rannikko-Pohjanmaa
AHK Finland
Business Finland
BASE Conference Amsterdam
Vello
The Shortcut

Tue avointa Digi-tietoa

Tuet asiakkaitasi tai muita apua tarvitsevia heidän digitalisaatio haasteissa, vahvistat omaa brändiä, ilmennät organisaation arvoja tai tuot sisältöä markkinointiin.