Valitse sivu

OmaDigiTerveys

Digi-asiantuntemus terveyden edistämiseen

 

DigiTerveys yhdistää fyysisen ja digitaalisen työympäristön tarjoamalla käytännön ratkaisuja terveys- ja hyvinvointihaasteisiin.

Maksuton DigiTerveys sisältö

Mitkä ovat digitaalisen terveyden ja hyvinvoinnin eri näkökohdat ja alueet, joihin on kiinnitettävä huomiota? Asiantuntijayhteisömme luo jatkuvasti uutta sisältöä, jota voit selata ja käyttää vapaasti. Voit myös tulla seuraamaan avoimia DigiTerveys-tapahtumia oppiaksesi lisää.

Katso avoimet DigiTapahtumat

Selaa avointa DigiTietokantaa

DigiTerveys Palvelut

DigiTerveys-jäsenyydellä saat viikoittain uusia videoita ja podcasteja käytännön harjoitteisiin työntekijöiden hyvinvoinnin tukemiseksi.
DigiTerveys-analyysi on kartoitusbotti, jonka avulla tunnistetaan työntekijöiden tarpeet ja tilanne turvallisella ja kunnioittavalla tavalla.

DigiTerveys-harjoitteet

Ota yhteyttä DigiTerveys-analyysista

DigiTerveys asiantuntijat

Nopeasti kasvava DigiTerveys-experttien yhteisö on valmis auttamaan sinua yrityksesi terveys- ja hyvinvointihaasteissa. Tarpeidesi ja vaatimusten mukaan rakennamme ja koordinoimme myös asiantuntijaryhmän nimenomaan yrityksellesi.

Hae DigiTerveys-experttejä

Ota yhteyttä DigiTerveys-asiantuntijaryhmästä

DigiTerveys-expertit

OmaDigiOpas-palvelussa on suuri DigiTerveys-experttien yhteisö ympäri maailmaa. Heillä on syvällistä tietoa digitaalisesta terveydestä ja hyvinvoinnista, ja he jakavat mielellään asiantuntemuksensa kanssasi DigiTietokannan-artikkeleissa, maksuttomien DigiTerveys-tapahtumien kautta sekä henkilökohtaisen tuen avulla yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Löydä DigiTerveys-expertti

Varaa asiantuntija puhumaan tapahtumaanne

Näin toimimme

Vastuullisesti

✓ Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi
✓ Autamme liiketoiminnan tavoitteissa
✓ Tuotamme mitattavia tuloksia

Kestävästi

✓ Edistämme digitaalista omavaraisuutta
✓ Pyrimme vähentämään hiilijalanjälkeäsi
✓ Teemme kaikki ratkaisut helpoksi toteuttaa

Inhimillisesti

✓ Ymmärrettävällä ja selkeällä kansankielellä
✓ Kunnioittavassa vuorovaikutuksessa
✓ Asetamme aina ihmisen etusijalle

DigiTerveyslupaus: Hyvinvointi on suuressa roolissa kaikessa mitä teemme. Digitaalisilla työkaluilla työskentely voi helpottaa ja sujuvoittaa työskentelyä, mutta se luo myös uusia haasteita, kuten sosiaalisen vuorovaikutuksen väheneminen, vaativa työympäristö ja tietotulva. DigiTerveys-expertimme ovat mukana kaikessa mitä teemme näiden haasteiden ratkaisemiseksi.